1

Miten Lehdolle pääsee töihin?

Klikkaa yhteystietosi täältä tai tule tapaamaan meitä Uralupaus-kiertueelle omaan oppilaitokseesi.

2

Olen monimuoto-opiskelija ja haen opintojeni ohelle jatkuvaa kokoaikatyötä. Millaisia mahdollisuuksia teillä on minulle?

Meillä on lukuisia monimuoto-opiskelijoita tälläkin hetkellä töissä. Ota yhteyttä Lehdon pääsivun kautta esimerkiksi chatissa tai avoimella hakemuksella, niin katsotaan millaisia kokoaikaisia tehtäviä voisi olla avoinna.

3

I’m an exchange student or studying in English. Do you have a trainee position for me?

If you speak fluent English and are interested in structural engineering in Vantaa, you may contact us by filling your contact information here. Currently all the other trainee positions at Lehto require fluent Finnish skills.

4

Maksetaanko harjoitteluista palkkaa?

Kyllä maksetaan ja tarjoamme myös muita henkilöstöetuja opiskelijoillemme, kuten liikunta- ja virikesetelit. Harjoittelun aikainen palkka mukailee alan liittojen palkkasuosituksia ja on aina vähintään käytettävän työehtosopimuksen mukainen. Palkka luonnollisesti nousee opintojesi edetessä ja kun olet valmis vaativampiin haasteisiin.

5

Mitä eroa on kesätyöllä ja harjoittelulla?

Meillä nämä tarkoittavat käytännössä samaa asiaa, sillä harjoittelut tehdään työsuhteessa palkkaa maksaen. Harjoitteluissa huomioidaan lisäksi oppilaitoksesi määrittämät harjoittelutavoitteet ja -sisällöt, joiden saavuttamisesta sinulle nimetty Lehdon mentorisi vastaa.

6

Maksetaanko opinnäytetöistä, insinööritöistä, graduista ja diplomitöistä?

Kyllä, opintoihin liittyvistä päättötöistä maksetaan palkkaa tai palkkio. Päättötyö voidaan tehdä joko työsuhteessa, jolloin siitä maksetaan palkkaa sovitulta ajanjaksolta tai päättötyöstä voidaan osoittaa stipendi, jonka maksamisesta vastaa oppilaitos. Tällä hetkellä ehdotettuja päättötyöaiheita löydät täältä tai voit myös ehdottaa omaa aihetta.

7

Milloin teillä on hakuaika kesätöihin/harjoitteluun?

Ensimmäiset haut alkavat joulukuun puolella ja kesätyö- ja harjoittelupaikkoja avautuu pitkin kevättä. Aiempina vuosina viimeisimpiä harjoittelijoita palkattiin vielä toukokuussakin, kun uusia tarpeita ja projekteja ilmeni, joten toivoa on, vaikka maaliskuussa työpaikkaa ei olisi vielä tiedossa.

8

Olen jättänyt hakemukseni ennen jo syksyllä. Tuleehan hakemukseni huomioiduksi kesätyöhaussa?

Hei! Hakemuksesi löytyy meiltä, mutta jos haluat tehdä siihen muutoksia esim. kohdistaa sen tarkemmin johonkin tiettyyn tehtävään tai uusille paikkakunnille, otathan yhteyttä rekrytointi@lehto.fi.

9

Etsin opinnäytetyöpaikkaa. Kuinka pitäisi menetellä?

Katso vapaita päättötyöaiheitamme tai lähetä oma ehdotuksesi täältä. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli saamme päättötyöideasi osumaan meidän tarpeisiin ja jos löydämme sinulle sopivan ohjaajan.

10

Kuka hakemustani käsittelee?

Nelihenkinen rekrytiimimme vastaanottaa kaikki hakemukset ja välittää niitä talon sisällä eteenpäin haettavan tehtävän rekrytoiville esimiehille. Hakemusten käsittely on ehdottoman luottamuksellista. Lähestymme tarvittaessa vain hakijan ilmoittamia suosittelijoita. Täältä voit lukea myös lakisääteisen rekisteriselosteemme henkilötietojen käsittelystä.