Mistä on kyse?

Rekrytiimimme teki muutama vuosi sitten tärkeän havainnon. Moni rakennusalan opiskelija keskeytti opintonsa, sillä alan tehtäviin pääsy häämötti liian kaukana, jopa vuosien päässä. Jokavuotinen kesätyöhaku vei aikaa ja energiaa opiskelulta. Juuri kun uuden kesätyön tehtävät ehti oppia, koitti paluu koulunpenkille ja seuraavana kesänä odotti usein jo vaihto uuteen työpaikkaan.

Päätimme, että haluamme tarjota alan opiskelijoille mahdollisuuden työllistyä alan tehtäviin heti opintojen alusta alkaen sekä tarjota koko ammatillisen kehittymisen polun – nyt kun meillä on siihen Lehdolla ainutlaatuinen tilaisuus.

Näin syntyi Lehto Uralupaus.

Opiskelijat ovat tulevaisuuden ammattilaisia, joilla on valtavasti virtaa ja intoa kehittää rakentamista. Haluamme tukea opiskelijoiden opintopolkua ja koulussa opittuja asioita pääsee heti soveltamaan käytäntöön Uralupauksen tarjoamissa työtehtävissä. Siinä samalla kertyy oman alan tärkeää työkokemusta ja pääsee selkiyttämään omia ajatuksia siitä, minkälaiseen tehtävään tähtää valmistumisen jälkeen.

Uskomme, että eteneminen ja kehittyminen haastavampiin tehtäviin saman työnantajan sisällä on sekä opiskelijalle että työnantajalle hyödyllistä. Uralupauksessa mukana olevat opiskelijat nimeävät usein parhaaksi asiaksi sen, että isossa talossa on mahdollisuus suuntautua hyvin monipuolisesti mitä erilaisimpiin tehtäviin.

Uralupauksen ohjaimissa toimii Lehdon rekrytiimi:
Senni, Marko ja Annukka
rekrytointi@lehto.fi
p. 09 3154 3100

Mikä on Lehto?

Lehto on rakennus- ja kiinteistöalan edelläkävijä ja ravistelija. Uskallamme uudistaa ja innovoida. Olemme kasvaneet ennätyksellisen nopeasti ja pörssiin listauduimme keväällä 2016. Tällä hetkellä otamme parhaillaan kansainvälistymisen ensiaskelia Ruotsissa. Haluamme olla rakennusalan suunnannäyttäjä ja yksinkertaisesti edellä.

Henkilöstöä: 1 034

Liikevaihto: 544,7 miljoonaa euroa vuonna 2020

Palvelualueet: Asunnot, Toimitilat

Toimistot: Kempele, Vantaa, Kajaani, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Tukholma

Tehtaat: Oulainen, Ii, Luohua, Hartola

Työmaat: Ympäri Suomen ja muutamia Ruotsissa