2.12.2020

Olemme juuri alkaneet kartoittaa ensi vuoden harjoittelupaikkoja ja aiomme käynnistää haut tammikuun aikana. Voit jo nyt käydä jättämässä meille avoimen hakemuksen tai odottaa vuodenvaihteen yli, kun julkaisemme ensi vuoden opiskelijahaut.

Jos lähetät, tai olet jo tänä syksynä lähettänyt, meille avoimen hakemuksesi, voimme myöhemmin kohdistaa sen haluamaasi paikkaan. Lähetämme opiskelijahakujen käynnistyessä uutiskirjeet niille, jotka ovat jo ennakkoon rekisteröityneet järjestelmäämme.

Haluamme tässä välissä toivottaa teille kaikille opiskelijoille tunnelmallista joulun odotusta! Palataan pian juttuun opiskelijahakumme merkeissä!

Terkuin, Senni ja Liisa / Lehdon rekrytiimi

Pssst! Vielä muuten yksi juttu – onko Uralupaus sinulle täysin uusi tuttavuus?
Katso tämä video, niin pääset jyvälle, mistä opiskelijaohjelmassamme on oikein kyse: