13.11.2018

”Innovate or die” on korkeakouluopiskelijoille suunnattu valtakunnallinen ja poikkitieteellinen innovaatiokilpailu sekä opintokokonaisuus, jossa eri alojen opiskelijat lähtevät ratkomaan mukana olevien yritysten liiketoimintaan liittyviä toimeksiantoja. Innovaatiokilpailua on järjestetty vuosittain vuodesta 2013 lähtien ja tänä vuonna myös Lehdolta annetaan visainen pähkinä opiskelijoiden purtavaksi.

Kilpailuun osallistuminen tarjoaa opiskelijoille käytännönläheisen oppimiskokemuksen sekä verkostoitumismahdollisuuden avaten samalla ovia yrittäjämäiseen ja innovatiiviseen ajattelutapaan. Tänä vuonna innovaatiokilpailuun osallistuu korkeakouluopiskelijoita seitsemästä eri korkeakoulusta. Yhteistyö yritysten ja opiskelijoiden välillä voi parhaassa tapauksessa jatkua myös tapahtuman jälkeen.

Tänä vuonna innovaatiokilpailu järjestetään Himoksella 14.-15.11.2018 Vuorokauden kestävän intensiivisen innovaatioprosessin päätteeksi yritysten edustajat valitsevat parhaat ratkaisuehdotukset ja voittajatiimit palkitaan 1000 eurolla.

Tänä vuonna kilpailuun osallistuvat Lehdon lisäksi mm. Himos, Berner, HKScan, Caruna, Puustelli, Atria, Vianor sekä Sanoma Lifestyle.

Tutustu innovaatiokilpailuun täältä!