15.6.2018 Iloisia uutisia!

Julkaisimme juuri tiedotteen Seinäjoen Ideaparkin rakentamisesta ja tälle työmaalle olemme alustavasti suunnitelleet 1-3 opiskelijan palkkaamista: 1-2 työnjohtoharjoittelijaa ja mahdollisesti 1 rakennusinsinööriopiskelija vuokralaismuutosten laskentaan.

Näistä paikoista tiedotamme toivottavasti jo heinäkuun puolella. Katsotaanpa sitten lähemmin miten harjoittelut soveltuvat hakijoidemme opiskeluaikatauluun. Lähetämme tästä vielä erikseen viestin kaikille Etelä-Pohjanmaan hakijoillemme myöhemmin.

Myös oikeustieteen opiskelijoille saattaa sittenkin vielä aueta avoin tehtävä Vantaalle. Tästäkin palaamme pian ja kontaktoimme myös suoraan jo meille keväämmällä hakeneet henkilöt.

Rekrytiimissämme on aloittanut kaksi uutta henkilöä, Marko ja Liisa. Heidät tavoitat numerosta 020 320 000 tai rekrytointi@lehto.fi

Aurinkoista viikonloppua!

Terkuin Tanja, Lehdon rekrytiimi