29.3.2018

Tervehdys täältä runsaiden hakemusten joukosta!

Oletkin ehkä jo kuumeisesti odotellut vastausta Lehdon työpaikoista. Tällä ja viime viikolla olemme palkanneet toistakymmentä työnjohtoharjoittelijaa mm. Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen ja Pohjois-Pohjanmaan työmaille, rakennesuunnittelijoita ja rakennussuunnittelijoita, pari työmaainssiharjoittelijaa, haalariharjoittelijoita, tehtaidentyöntekijöitä ja LVI- ja sähköinssiharjoittelijoita myös.

Uusia paikkoja kuitenkin avautuu nyt kiivasta tahtia ja osaan hakemuksista ei ole vielä ennätetty reagoida.

Nyt myös varmistui, että oikeustieteen puolelle harjoittelupaikkoja ei tänä vuonna avaudukaan, mutta taloushallinnon, myynnin, hankekehityksen, HR:n, IT:n ym toimistolle sijoittuvien tehtävien osalta tilanne on vielä avoinna – muutamia paikkoja voi vielä tälle kesälle avautua sinnekin.

Kiitos kaikille teille maltista ja sitkeydestä! Teemme parhaamme, jotta jokainen saisi henkilökohtaisen viestin tilanteesta ja myös palautetta omasta hakemuksesta.

Hakuprosessin loppuvaiheessa teillä on myös mahdollisuus antaa palautetta opiskelijahausta meille päin ja mielellämme kuulisimme myös vinkkejä siihen, kuinka voisimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla hakuihimme liittyen.

Aurinkoisin pääsiäisterveisin,

Tanja/Lehdon rekrytiimi