12.3.2018

Moikka!

Hakemuksia on saapunut ennätykselliset 1228 kappaletta ja noin puolet hakemuksista on käyty läpi. Nyt palkattuja opiskelijoita on 20. Lehdolla on vielä runsaasti opiskelijapaikkoja avoinna/avautumassa. Tässä kootusti lisätietoja hakutilanteesta:

Rakennesuunnittelu: Vantaan ja Kajaanin valinnat loppusuoralla, Kempele vielä avoinna – ehtii vielä mukaan!

Rakennussuunnittelu: Vantaan ja Kempeleen valinnat vielä kesken – ehtii vielä mukaan!

Työnjohto- ja haalariharjoittelu: 

  • Päättyneet haut: Keski-Suomi, Päijät-Häme
  • Jäävät hankesyistä täyttämättä: Kainuu, Pohjois-Savo, Kymenlaakso, Etelä-Karjala ja Etelä-Savo, Pohjois-Karjala
  • Valinnat kesken/paikkoja vielä vapaana: Varsinais-Suomi, Lappi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Uusimaa/pk-seutu, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Satakunta – mukaan ehtii vielä!

Talotekniikan harjoittelut:

  • Valinnat kesken/paikkoja vielä vapaana: Vantaalle sähkö- ja LVI-insinööriharjoittelijoita

Myynnin ja hankekehityksen, hankinnan ja laskennan, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja tietomallintamisen osalta tilanne on vielä auki. Oikeustieteen opiskelijoille ei avaudu tänä vuonna harjoittelupaikkoja.

Laitan näistä kaikista teille vielä sähköpostia henkilökohtaisesti.

Terkuin,

Tanja/Lehdon rekrytiimi