pe 2.2.2018

Moikka!

Ensimmäisiä hakemuksia on nyt alettu käymään tarkemmin läpi. Lisää opiskelijapaikkoja Lehdolla avautuu pitkin kevättä. Tavoitteena olisi valita ainakin haalari-, työnjohto- ja suunnitteluharjoittelijat pääosin maaliskuun aikana/huhtikuun alussa ja muihin tehtäviin viimeistään huhtikuun aikana.

Uralupaus-kiertuetta on vielä viikon verran jäljellä ja tämän jälkeen syvennymme tarkemmin hakemuksiinne, joita olemmekin saaneet ilahduttavan paljon – 439 kappaletta!

Moni onkin soittanut hakemuksensa jättämisen jälkeen kysyäkseen tarkemmin hakijavalinnoista. Pahoittelut innokkaille soittajille – rekrypuhelinlinjamme on tällä hetkellä ruuhkautunut.

Kaikki hakemuksensa lähettäneet ovat kuitenkin samassa asemassa valintatilanteessa ja oman hakemuksen käsittelemiseksi ei tarvita puhelinsoittoa. 😉 Teemme parhaamme, jotta saisitte vastauksen hakemuksiinne mahdollisimman pian – näillä näkymin hakuajan loppupuolella/päätyttyä.

Ystävällisin viikonlopputerkuin,

Tanja/Lehdon rekrytiimi